Trajtohet sinonimi i së keqes dhe dhimbja e popullit nder vite

Trajtohet sinonimi i së keqes dhe dhimbja e popullit nder vite

Në Institutin Albanologjik të Prishtinës, u bë promovimi i romanit “Xarnaveli” dhe librit me tregime “Vaji i Skënderbeut” të autorit Shaban Arifaj. Romani ‘Xarnaveli” është vazhdimësi e romanit të tij të parë “Katraligu” ku kësaj radhe autori ka paraqitur gjendjen e së keqes. Përderisa në librin “Vaji i Skënderbeut” ka paraqitur dhimbjen e popullit të tij në kohëra të ndryshme./21Media