"Kam hangër soll bukë e kos"

“Kam hangër soll bukë e kos”

Në Prizren jeton gruaja më e vjetër në Kosovë. Xhemile Susuri së shpejti mbush 110 vjet jetë. Është nënë e 10 fëmijëve e tash ka mbi 100 nipa e mbesa. Por ajo është shumë e kthjellur edhe fillim shekullin e dytë të saj. Ajo thotë se ka ngrenë vetëm bukë misri dhe kos e qumësht. Reportazh i gazetarit Bahtir CAKOLLI./21Media