Shenjë falënderimi për senatorin Bob Dole për mbështetjen e çështjes së Kosovës dhe shqiptare në përgjithësi

Shenjë falënderimi për senatorin Bob Dole për mbështetjen e çështjes së Kosovës dhe shqiptare në përgjithësi

Biznesmeni shqiptaro – amerikan dhe veprimtari i çështjes kombëtare, Xhim Xhema dhuroi 500 mijë dollarë Institutit Dole pranë Universitetit Kansas.

Shenjë falënderimi për senatorin Bob Dole për mbështetjen e çështjes së Kosovës dhe çështjes shqiptare në përgjithësi. (E përgatiti-Halil MULA)./21Media