Kampionati botëror i xhudos në Japoni

Kampionati botëror i xhudos në Japoni

Në Japoni prej 25 gusht e deri me 1 shtator ,  organizohet  botërori në xhudo . Kosova përfaqësohet me , Majlinda Kelmendin , Nora Gjakovën , Distria Krasniqin , Loriana Kukën dhe Akil Gjakovën . Në këtë garë synohen medalje . Ekspedita jonë sot ka mbrritur në Japoni./21Media