Pakoja legjislative për reforma në Administratën Publike

Pakoja legjislative për reforma në Administratën Publike

Sot ka filluar  hartimi i Pakos legjislative, që ka të bëjë me reformën në administratës publike. Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcılar, tha se viti 2018   do të jetë viti i reformave të thella në administratën publike dhe me ndikim pozitiv në punën e administratës publike përballë kërkesave të qytetarëve dhe bizneseve./21Media