Aksioni “Dorë më dorë” ka zgjatur një orë

Aksioni “Dorë më dorë” ka zgjatur një orë

Yjet e njohura të filmit dhe muzikës amerikane, në mesin e të cilëve George Clooney, Julia Roberts, Leonardo Dicaprio, Tom Hanks, Beyonce, kanë marrë pjesë në aksionin e organizuar për mbledhjen e parave për rindërtim pas dëmeve të shkaktuara nga uraganet Harvey dhe Irma.

Aksioni “Dorë më dorë” ka zgjatur një orë dhe është transmetuar direkt nga stacionet televizive amerikane.