"Kjo është kohë e papërsëritshme për vendin tonë"

“Kjo është kohë e papërsëritshme për vendin tonë”

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në rrjetin social Facebook shkruan se Maqedonia e Veriut do të jetë anëtare e radhës e NATO-s, duke shtuar se presin vendim pozitiv nga Bashkimi Evropian për të filluar negociatat.

Zaev shton se kjo është kohë e papërsëritshme për vendin tonë.

“Kjo është kohë e papërsëritshme për vendin tonë, anëtare e ardhshme e NATO-s do të jemi, presim vendim pozitiv nga BE, ato janë mundësi për zhvillim më të madh ekonomik dhe përfitime për qytetarët”, shkruan Zaev./21Media