Filmi i Antoneta Kastratit në programin “Europe! Voices of Ëomen in Film”

Një film kosovar është përzgjedhur që të jetë një nga dhjetë filmat që e përfaqësojnë Evropën në Festivalin e Filmit në Australi.

 “European Film Promotion” dhe Festivali i Sidnejt e përzgjodhën filmin “Zana” të Antoneta Kastratit për t’u shfaqur në programin “Evropa! Zërat e Grave në Film”.

Shkëpusim një pjesë të bisedës me përfaqësuesin e Qendrës Kinematografike të Kosovës, Lum Çitaku, që në emisionin tonë BonBon e realizoi kolegu Lorik BAKIJA./21Media