Shtëpitë tona janë plot me produkte që mund të na ndihmojnë të kemi një buzëqeshje të bukur. Zgjidhni njërën nga këto më poshtë:

Çfarë ju nevojitet: xhinxher, kripë dhe limon. Si të përdorni: Grini një pjesë të vogël xhinxheri. Merrni 1/4 lugë çaji kripë dhe shtojeni në xhenxhefil. Pritini një fetë limoni, shtrydhni lëngun në përzierje dhe përsëri përzieni mirë. Aplikojeni atë me një furçë dhëmbësh.

Gjethe mente dhe vaj kokosi:  Si ta përdorni: Grini gjethet dhe shtojini në vaj kokosi. Përziejini mirë dhe aplikoni përzierjen në dhëmbët tuaj me një furçë dhëmbësh. Mos përdorni shumë mente, 3-5 gjethe janë më se të mjaftueshme.

Pluhur kakao dhe ujë ose vaj kokosi: Si ta përdorni: Përzieni pluhurin e kakaos me vajin e  kokosit ose ujin. Përziejini ato në një paste. Lyeni dhëmbët si zakonisht me këtë përzierje.