Lansohen dy reklama të reja për telefonn "Pro dhe Pro Max"

Lansohen dy reklama të reja për telefonn “Pro dhe Pro Max”

Kompania “Apple” ka lansuar dy reklama të reja për telefonin “Pro dhe Pro Max”. Reklamat tregojnë se telefoni iu bënë ballë dhe është i qëndrueshëm në shumë abuzime, sesa çdo telefon që iu është bërë ndonjëherë.

Në reklamën e parë janë përqendruar kryesisht në telefonin “iPhone 11 Pro” dhe se sa i fortë dhe i përballueshëm është ai.

Në fillim të kësaj reklame telefoni hedhet me gjëra të përditshme si lodra dhe ushqim, të cilat asnjëra nuk janë fuqishëm të mjaftueshme për të dëmtuar apo thyer telefonin.

Ndërsa, në pjesën e dytë gjërat bëhen më intensive duke hedhur copa të akullit, krehër të flokëve dhe kuptohet as edhe një gërvishje e vogël në telefonin e ri të ‘Apple.’

Kurse, reklama e dytë ka të bëjë kryesisht me kamerën e telefonave të ri dhe se në çka është në gjendje që bëjë kamera me 3 lente të këtyre telefonave të ri. /21Media