Arkeologët thonë se mund të jetë tuma më e madhe në Kosovë

Arkeologët thonë se mund të jetë tuma më e madhe në Kosovë

Në fshatin Shpenadi te Prizrenit është zbuluara një tumë ilire për të cilën arkeologët thonë se i takon periudhës se bronzit. Bazuar në matjet dhe gjetjet e para, tuma cilësohet si ndër më të mëdhatë të gjetura ndonjëherë në territorin e Kosovës./21Media