Zeka: Ekziston pasiguri a do të shkojmë në zgjedhje apo jo .- Duhet Qeveri teknike me kryeministër konsensual.- Çdo koalicion parazgjedhor është rrenë para elektoratit

Zeka: Ekziston pasiguri a do të shkojmë në zgjedhje apo jo .- Duhet Qeveri teknike me kryeministër konsensual.- Çdo koalicion parazgjedhor është rrenë para elektoratit

Kryetari i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka, ka thënë se nuk është momenti për zgjedhje të jashtëzakonshme, por për Qeveri teknike me kryeministër konsensual. Zeka thotë se është momenti që qytetarët t’i thonë stop hajnisë, ikjes së qytetarëve nga vendit dhe shkeljes së ligjin. U shpreh i gatshëm ta udhëheq Qeverinë nëse e merr besimin e qytetarëve.
Për këto dhe çështje të tjera, ndjekim intervistën me kryetarin e Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka.Më gjerësisht në emisionin e sontëm të lajmeve në 21 LIVE NEWS në or 18.30. Intervistën e zhvilloi gazetari Burim ZARIQI./21Media