PEK: Me institucione efikase luftohen dukuritë negative

PEK: Me institucione efikase luftohen dukuritë negative

Partia Euroatlantike e Kosovës ka projekt konkret për të ardhmen e Kosovës,  luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, thotë kryetari i kësaj partie, Milaim Zeka.  Ndjekim një bisedë të cilin e realizoi kolegu Bahtir Cakolli./21Media