Deputetët Muhamed Zekiri dhe Sanja Llukarevska nga LSDM dhe Bajram Kadrija nga BDI dhanë dorëheqje nga funskioni i deputetit.

Dorëheqjet vijnë pasi të tre deputetët do të marrin post në drejtori. Zekiri do të shkojë në Fondin Shëndetësor, Llukarevska në Drejtorinë e të Ardhurave Publike, ndërsa Kadrija në Agjencinë për Komunikime Elektronike.

Në seancën e sotme përpos dorëheqjeve të tyre do të konstatohet edhe dorëheqja e deputetit Igor Durllovski, raporton TV21./21Media