Zelensky: Dy avionë rusë janë rrëzuar në rajonin e Zaporizhzhias

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, ka bërë të ditur kanë rrëzuar dy avionë rusë.

Zelensky ka thënë se avionët ishin të tipit “SU” dhe se rrëzimi i tyre është bërë në rajonin e Zaporizhzhias, shkruan Sky News.

Tutje, presidenti ukrainas tha se rrëzimi i avionëve është bërë nga Garda Kombëtare e Ukrainës.

Back to top button