Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka falënderuar partnerët ndërkombëtarë, ambasadorët, përfaqësuesit e zyrave diplomatike, misioneve dhe organizatave ndërkombëtare në vendin tonë, për gjithë ndihmën që na kanë dhënë për shëndetësinë, në veçanti gjatë pandemisë.

Ai derisa ka bërë thirrje gjithë qytetarëve për respektimin e masave, ka thënë se gjatë këtyre 9 muajve të luftimit të pandemisë, ishin bashkë me partnerët ndërkombëtarë./21Media