Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj sot informoi se gjatë bisedës me zv. Ministrin e Shëndetësisë, Ilir Hasanin, ky i fundit e informoi se Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka mirartuar propozimin e komisionit për Sëmundjet Infektive të Maqedonisë së Veriut, për hapjen e kufijve për Kosovën pa teste PCR.

Zemaj përmes një shkrimi u shpreh se e përshëndet këtë dhe se situata në vendin tonë nuk përbën rrezik.

“Situata momentale epidemiologjike në vendin tonë nuk përbën rrezik dhe përshëndes vendimin e sotëm për hapjen e kufijve pa test PCR. Test PCR mund të kthehen nëse vërejm se ka rritjet të rasteve të infeksionit.”, shkroi Zemaj në facebook./21Media