Ministri Zemaj para Komisionit për Shëndetësi

Ministri Zemaj para Komisionit për Shëndetësi

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, gjatë raportimit në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me COVID-19 tha se varësisht nga numri i rasteve do të marrin edhe masa. Ministri Zemaj tha se me trendin e tanishëm të rasteve pozitive dhe ngarkesën e spitaleve dhe QKUK-se nënkuptohet se do të jenë në fuqi masat e ndërmarra në nëntor./21Media