Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj do të vizitojë spitalin e Vushtrrisë “Sheikh Zayed”, ku po trajtohen pacientë me Covid-19 nga Mitrovica, Vushtrria dhe rajonet përreth.

“Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj me bashkëpunëtor do të qëndroj në Vushtrri ku do të vizitojë Spitalin “Sheikh Zayed”, ku po trajtohen pacientë me Covid-19 nga Mitrovica, Vushtrria dhe rajonet përreth. Në ora 15:00, në një konferencë për media, në mjediset e spitalit, do të publikohen edhe rezultatet 24 orëshe për COVIC-19”, thuhet në njoftim./21Media