Ka një këshillë për pronarët e kafshëve shtëpiake

Ka një këshillë për pronarët e kafshëve shtëpiake

Veterinari Bujar Zeqiri në një lidhje direkte në “Bon Bon” deklaroi se nuk ka ndonjë të dhënë se koronavirusi transmetohet nga kafshët te njerëzit.

Zeqiri u shpreh se ata që kanë kafshë shtëpiake nuk duhet të kenë drojë dhe i këshilloi ata që të mos i largojnë ato./21Media