Mungesa e ujit po u sjell probleme banorëve

Mungesa e ujit po u sjell probleme banorëve

Jetën në Kosovë nuk e përbëjnë vetëm zhvillimet në kryeqytet. Edhe në periferi ka vlime jete. Besa edhe jo pak halle dhe preokupime. Gjithsesi edhe përpjekje të pareshtura për ngritjen e cilësisë së jetës dhe mirëqenies. Kolegu Bahtir Cakolli dhe kameramani Sahit Troshupa kësaj here sjellin rrjedha jete dhe pune në fshatin Zgatanë të Opojës./21Media