KPM merr masa ndaj disa televizioneve për shkelje gjatë fushatës zgjedhore

KPM merr masa ndaj disa televizioneve për shkelje gjatë fushatës zgjedhore

 Ndërkohë sot Komisioni i pavarur për media ka publikuar raportin e monitorimit të  Ofrueseve të Shërbimeve Mediale Audio-vizuele  gjatë fushatës për zgjedhjet e parakohshme 2019. Në këtë raport janë publikuar të dhënat për hapësirën që mediat u kanë dhënë subjekteve në edicionet informative dhe debate zgjedhore.  KPM ka paralajmëruar masa ndaj shumicës së mediave për shkelje gjatë kohës së fushatës./21Media