Ish-anëtarët e KQZ-së e shohin të nevojshme reformën zgjedhore

Ish-anëtarët e KQZ-së e shohin të nevojshme reformën zgjedhore

Ish-anëtaret e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nga Lëvizja Vetëvendosjes dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, vlerësojnë se çështjet të cilat nuk kanë shkuar mirë gjatë procesit zgjedhor mund t’i rregulloj reforma e mirëfillte zgjedhore.(Teksti- Aurela Elshani, kamera: Orhan Bylykbash)./21Media