Votimi me postë fillon më 2 shkurt dhe përfundon 24 orë para zgjedhjeve

Votimi me postë fillon më 2 shkurt dhe përfundon 24 orë para zgjedhjeve

Pas vendimit të mbrëmshëm të ushtrueses së detyrës së presidentes Vjosa Osmani që zgjedhjet të mbahen më 14 shkurt, pasdite u mblodh Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. U vendos që fushata për zgjedhjet e 14 shkurtit të zgjasë dhjetë ditë. Në këtë mbledhje u vendos që votimi me postë të fillojë më 2 shkurt dhe të përfundojë 24 orë para zgjedhjeve./21Media