Opinione të politologut dr.Belul BEQAJ

Për zhvillimet politike para vendimit të Gjykatës Kushtetuese për dekretin e presidentit dhe krijimin e Qeverisë së re, kolegu, Burim  Zariqi, ka zhvilluar një bisedë me politologun, Belul Beqaj për emisionin e lajmeve 21LIVE NEWS./21Media