Fëjët lëvizin në çdo cep të shtëpisë

Fëjët lëvizin në çdo cep të shtëpisë

Bota është e tejmbushur me gjëra qesharake që mund të blini në internet. Jastëk në formë buke, batanije në formë pica e shumë e shumë gjëra të tjera që ndoshta nuk i keni imagjinuar asnjëherë.

Bota e gjerë e Internetit është këtu për t’ju dhënë të gjitha, transmeton rtv21.tv.

Ndërmarrja gjermane “Babymop” reklamon produktin e tyre, duke shpjeguar se është një mënyrë e përsosur për të shfrytëzuar lëvizjen e fëmijës tuaj dhe për të ndihmuar me punët e përditshme, duke mbrojtur gjithashtu ” kockat e buta të fëmijëve ndërsa pastron dyshemenë tuaj”.

Ndërsa disa njerëz madje mund ta marrin këtë seriozisht dhe të mbrojnë është e rëndësishme të lejoni që edhe anëtarët më të vegjël të familjes të mësojnë rëndësinë e pastrimit dhe bërjes së punëve./21Media