Tahiri: Kosova brenda këtij viti do të shkojë në zgjedhje.-Kryeziu: Rrugëdalja do të jetë rikthimi tek sovrani për të marrë vendim

Tahiri: Kosova brenda këtij viti do të shkojë në zgjedhje.-Kryeziu: Rrugëdalja do të jetë rikthimi tek sovrani për të marrë vendim

Kronika në vijim trajton çështen e mosfunksionimit të Kuvendit, i cili erdhi si pasojë e  bojkotit të  opozitës dhe mungesës së konsensusit politik për fazën finale të dialogut me Serbinë. Njohësit e zhvillimeve politike konsiderojnë se nëse nuk arrihet një unitet politik për temat e mëdha, zhbllokimi mund të bëhet vetëm përmes zgjedhjeve të reja./21Media