Zhduket një djalë nga Restelica

Policia e Kosovës ka njoftuar se është zhdukur një djalë nga fshati Restelicë e Dragashit.
Ngjarjen të cilën në Polici e ka raportuar babai i djalit, ka ndodhur më datë 01.11.2021, rreth orës 07:15.
“Ankuesi mashkull kosovar, ka njoftuar se djali i tij viktima mashkull kosovar, i cili është me të meta psiqike që nga data e lartcekur është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij”, thuhet në njoftim.
Rasti është duke u hetuar./21Media

Back to top button