Nis viti i ri shkollor 2019/20- më të gëzuarit nxënësit e klasave të para.-Nxënësit e kthyer nga Siria do të vijojnë klasat e rregullta 

Nis viti i ri shkollor 2019/20- më të gëzuarit nxënësit e klasave të para.-Nxënësit e kthyer nga Siria do të vijojnë klasat e rregullta 

Nisi viti i ri shkollor për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme.
Në komunën e Prishtinës, procesin mësimorë filluan rreth 50 mijë nxënës.
Në vizitë në shkolla ishte edhe ministri në detyrë i arsimit, bashkë me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti.
Ministri në detyrë, Shyqiri Bytyqi, tha se nxënësit e kthyer nga Siria do të jenë pjesë e klasave të rregullta./21Media