Panik nga zjarri

Panik nga zjarri

Situatë e vështirë është krijuar si pasojë e rënies së zjarrit në malin me pisha në Shëngjin.

Flakët që nisen mbrëmjen e së enjtes, vijojnë ende, madje edhe më kërcënuese sesa orët që kaluan.

Pavarësisht punës së zjarrfikësve dhe Policisë, flakët nuk po ndalen, madje i janë afruar shumë shtëpia të banuara e biznese, duke sjell panik tek banorët.

Po ashtu të kërcënuara nga flaket janë edhe varrezat e qytetit.