Është përfshirë nga zjarri një ndërtesë në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë.

Zjarrëfikësit dhe policia kanë dalë në vendin e ngjarjes, ndërkohë që banorët e ndërtesës janë urdhëruar të dalin në ballkone deri sat ë shuhet zjarri. Deri më tani nuk raportohet për të lënduar.

Zjarrëfikësit po lokalizojnë zjarrin në një zyrat e një kompanie të sigurimeve në atë ndërtesë./21Media