Serri: Procesi i vendimmarrjes në Bashkimin Evropian është i gjatë, i ndërlikuar

Serri: Procesi i vendimmarrjes në Bashkimin Evropian është i gjatë, i ndërlikuar

Zëvendësshefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Riccardo Serri, ka zhvilluar takim me Komisionin për Integrime Evropiane, ku është diskutuar për Raportin për Vendin për vitin 2019, me ç’rast ka kritikuar përfaqësuesit e Kuvendit për punë të dobët. Serri ka theksuar disa nga çështjet kryesore që përmenden edhe në raport, ku edhe një herë ka thënë se e kundërshtojnë taksën e vendosur nga mallrave serbe dhe boshnjake. Derisa liberalizimin e vizave e ka quajtur proces të ndërlikuar ./21Media