U takuan grupet punuese të Vetëvendosjes dhe LDK-së

U takuan grupet punuese të Vetëvendosjes dhe LDK-së

U takuan grupet punuese të Vetëvdnesojes dhe të LDK-së, në kuadër të përpjekjeve për arritjen e marrëveshjes për koalicion qeverisës për mandatin e ardhshëm.
Pas takimit u vlerësua se të këto dy parti kanë pajtueshmëri për sektorin e sigurisë dhe pwr sundimin e ligjit./21Media