Finalet do të luhen në fund të qershorit

Finalet do të luhen në fund të qershorit

Pas vendimit sa i përket kampionatit evropian i cili është shtyrë për vitin e ardhshëm, UEFA ka marrë vendim edhe për Lgiën e Kampionëve dhe Europa League.

Për momentin të dy këto kompeticione janë të pezulluara deri në njoftim të dytë, ndërsa sa i përket finaleve, ato janë vendosur që të luhen në fund të muajit qershor.

Kështu, finalja e madhe e Europa League do të luhet më 24 qershor, ndërsa finalja e madhe e Ligës së Kampionëve të luhet më 27 qershor.