Donika Kadaj-Bujupi: Kjo mbledhje u përshkua me fyerje e tallje

Donika Kadaj-Bujupi: Kjo mbledhje u përshkua me fyerje e tallje

Demarkacioni mbetet kusht për liberalizimin e vizave, kështu u tha pas mbledhjes së Komisionit të Stabilizim Asociimit, e cila u zhvillua me dyer të mbyllura për media. Katër ministra të Qeverisë së Kosovës raportuan në këtë komision . Kryetari i këtij komisioni Xhavit Haliti tha se u diskutua për përafrimin e qëndrimeve rreth proceseve integruese dhe se gjithçka ka shkuar mirë. Por, deputetja e Vetëvendosjes, Donika Kadaj -Bujupi tha se kjo mbledhje është përshkuar me fyerje e tallje, prandaj, sipas saj po mbyllen ato./21Media