Raportohet se Murseli pranoi se ka paguar për vrasjen e gruas së tij

  (Lajm i përditësuar) Arrestohet një pjesëtar i FSK-së, i dyshuar për vrasjen e Liridona Murselit…

  Ministria e konfirmon arrestimin e një pjesëtari të FSK-së, i dyshuar për vrasjen e Liridona Murselit

  Është arrestuar edhe një person nën dyshimin për përfshirje në rastin e vrasjes së Liridona…

  Ky është draft-statuti i BE-së që iu dorëzua liderëve të shtetit dhe opozitës (Dokument)

  RTV21 ka siguruar dokumentin zyrtar të draft-statutit për Asociacionin që iu dorëzua krerëve të shtetit…

  Kufizimi i komunikimeve të të akuzuarve në Hagë “në favor të prokurorisë”

  Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, është duke hetuar çështjet që ndërlidhen me kufizimin…

  Showbiz

  Kulturë

  Back to top button