Lekaj: Unë implementoj atë që e kam në kontratë.-Bajrami: Duhet të vendoset një lloj standardi në ndërtimin e autostradave

Lekaj: Unë implementoj atë që e kam në kontratë.-Bajrami: Duhet të vendoset një lloj standardi në ndërtimin e autostradave

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj gjatë raportimit para komisionit parlamentar Zhvillimit Ekonomik, ka arsyetuar para deputetëve investimet në autostrada. Ndërsa këta të fundit kanë kërkuar të investohet në gjëra më elementare si dhe standarde në ndërtimin e autostradave./21Media