Mbahet ceremonia e përfundimit të projektit “KOS AGRI”

Mbahet ceremonia e përfundimit të projektit “KOS AGRI”

Përmbyllet projekti “KosAgri”, i cili kishte për qëllim zhvillimin e bujqësisë sipas standardeve evropiane. Ambasada e Italisë në Prishtinë, në bashkëpunim me CIHEAM-Bari dhe Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, organizoi konferencën përfundimtare të projektit të “KOS AGRI” dhe tryezën e rrumbullakët mbi të ardhmen e sektorit të bujqësisë në Kosovë./21Media