21 DREJTPËRDREJTË

Emisioni “ 21 DREJTPËRDREJTË “ live, e hënë-e premte, 17:00- 17:30

Ky është emision informativ-politik, që mbulon ngjarjet më të rëndësishme ditore, përmes informacioneve, kronikave por edhe trajtim të së paku dy temave, përmes bisedës me të ftuar adekuat në studio. Në vartësi nga tema apo ngjarja politike, në studio ftohen personalitete të dalluara politike, zyrtarë, qeveritarë, ekspertë, analistë, por edhe përfaqësues të shoqërisë civile. Emisioni “ 21 DREJTPËRDREJTË “ emetohet live nga studio I e RTV21, nga e hëna në të premten, prej orës 17:00 – 17:30. Ky emision përherë synon informimin e shpejtë dhe të drejtë, me lajme e intervista në studio, për t’i dhënë audiencës informim të plotë për ngjarjet kryesore politike të një dite.

Komentoni artikullin