Beqaj: Rinia kosovare drejt digjitalizimit ekonomik

Beqaj: Rinia kosovare drejt digjitalizimit ekonomik

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë lansoi progamin për financimin e ndërmarrjeve të vogla e të mesme si dhe bizneseve fillestare “Start-Up”. Ministri i Inovacionit dhe Ndërrmarrësisë, Besim Beqaj, ka ftuar ndërmarrësit e rinj që të aplikojnë në mënyrë që të ndikojnë në zhvillim ekonomik të vendit