Kryetari i LDK-së përjashtoi mundësinë e votimit të qeverisë së re pa konsultime nga ana e Vetëvendosjes

Kryetari i LDK-së përjashtoi mundësinë e votimit të qeverisë së re pa konsultime nga ana e Vetëvendosjes

Ecurinë e seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës si dhe mundësitë e koalicionit VV-LDK i komenton ekskluzivisht për RTV21 kryetari i LDK-së, Isa Mustafa. ( E përgaditi- Kujtesa Bajrami-Fana, kamera- Lulzim Fana )./21Media