Shqyrtimi i të gjitha ankesave përfundon të hënën

Shqyrtimi i të gjitha ankesave përfundon të hënën

Pasditen e të hënës do t’i bëjnë publike vendimet për të gjitha ankesat e pranuara bënë të ditur në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Thanë se, po hetojnë 24 ankesa, të cilat pritet t’i përfundojnë gjatë ditës, pasi kanë angazhuar tri ekipe për ta kryer këtë hetim./21Media