Matoshi: Ekziston një problem krucial mes Kosovës dhe Serbisë?

Matoshi ka thënë se ekziston një problem krucial mes Kosovës dhe Serbisë

Duke folur rreth dialogut mes Serbisë dhe Kosovës në “Click” të RTV21, analisti Halil Matoshi ka thënë se Kosova dhe Serbia e kanë një problem krucial dhe ai problem është përmbyllja e konfiliktit mes tyre, shkruan rtv21.tv

Matoshi tha se duhet përfundimisht që Kosova dhe Serbia të nënshkruajnë marrëveshjen e paqes në mes veti dhe të përmbyllin zyrtarish konfliktin dhe pastaj të flasin për rregullimin e jetës së qytetarëve dhe qështjeve të brendshme./21Media

Back to top button