Loci: 17 pacientë janë në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

Loci: 17 pacientë janë në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

Kolaj: 50 pacientë po trajtohen në Spitalin e Gjakovës

Thaçi: Dy të burgosur dhe 26 zyrtarë korrektues të infektuar deri më tani

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik i Kosovës dhe Ministria e Shëndetësisë thanë sot se në 24 orët e fundit kanë vdekur  15 persona dhe janë regjistruar 218 raste të reja me COVID-19, ndërsa 156 persona janë shëruar nga virusi.  Sipas po këtyre institucioneve shëndetësore, sot  janë marrë mostrat e 461 personave./21Media