Po ashtu edhe 10 persona janë plagosur në një përleshje mes kryengritësve dhe trupave qeveritare

Po ashtu edhe 10 persona janë plagosur në një përleshje mes kryengritësve dhe trupave qeveritare

Së paku 16 civilë janë vrarë sot në përleshjet e trupave qeveritare të Sudanit dhe kryengritësve, në qytetin e dytë më të madh në Sudanin Jugor, Vau, njoftoi sot misioni paqeruajtës i Kombeve të Bashkuara në këtë vend.

Në njoftimin e OKB-së thuhet se patrullat e misionit kanë parë trupat e 16 civilëve të vrarë, ndërsa në spital kanë parë edhe 10 persona të plagosur, raporton AFP.