Haradinaj: Në zgjedhjet komunale do të tregojmë që qytetari na beson

Haradinaj: Në zgjedhjet komunale do të tregojmë që qytetari na beson

Në 21-vjetorin e themelimit të AAK-së, kryetari i kësaj partie, Ramush Haradinaj, mblodhi disa të rinj, shumica e të cilëve 21-vjeç për të bërë një shëtitje në natyrë dhe për të rikujtuar kontributin politik të këtij subjekti në qeversije./21Media