DASH: Jemi të përkushtuar ndaj parimeve të lirisë së shtypit

DASH ka shprehur përkushtimin e tyre ndaj parimeve fundamentale të lirisë së shtypit

Departamenti amerikan i Shtetit ka njoftuar të mërkurën se SHBA, me rastin e Ditës botërore të lirisë së mediave, konfirmojnë përkushtimin e tyre ndaj parimeve fundamentale të lirisë së shtypit në gjithë botën.

“U shprehim nderin meshkujve dhe grave, të cilat punojnë pa u lodhur, dhe jo rrallë me rreziqe të mëdha, në mënyrë që të japin storiet, të cilat përndryshe nuk do t’i dëgjonim. Ata janë ruajtës të vlerave dhe idealeve demokratike”, thuhet në kumtesën e tyre.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button