25 mijë familje në asistencë sociale!

1 min read

Mbi 100 mijë qytetarë jetojnë me 50 deri në 150 euro në muaj

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, rreth 25 mijë familje me mbi 100 mijë anëtarë në Kosovë, jetojnë nga asistenca sociale, ndërsa numri më i madh i tyre është nga Mitrovica, Prishtina dhe Prizreni. Këtyre familjeve herë pas here u del në ndihmë edhe Kryqi i Kuq.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Orhan BYLYKBASH)./21Media