Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1769 testime të realizuara 183 persona kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Shkup-51, Kumanovë-7, Dibër-4, Shtip-1, Prilep-15, Tetovë-13, Strugë-4, Veles-3, Manastir-6, Ohër-5, Kavadarc-5, Gostivar-9, Gjevgjeli-3, Strumicë-7, Kriva Pallankë-4, Radovish-3, Koçan-20, Probishtip-2, Makedonski Brod-1, Berovë-3, Vallandovë-3, Vinicë-4, Dellçevë-5, Sveti Nikollë-3 dhe Resnjë-2.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 102 pacientë të shëruar.

Shkup-38, Kumanovë-12, Shtip-15, Prilep-8, Tetovë-3, Strugë-4, Manastir-12, Kavadarc-3, Gostivar-2, Kriva Pallankë-2, Koçan-4, Probishtip-3, Pehçevë-1, Berovë-2, Dellçevë-1 dhe Kërçovë-2.

Betejën me virusin korona gjatë 24 orëve të fundit e kanë humbur pesë pacentë./21Media