Gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, Policia e Kosovës ka njoftuar se ka shqiptuar 525 tiketa për mosrespketim të masave anti-Covid-19.

Gjithashtu Policia ka shqiptuar 1338 tiketa trafiku.

Bëhet e ditur se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 8 aksidente trafiku me të lënduar dhe 32 aksidente trafiku me dëme materiale, kurse asnjë aksident me fatalitet./21Media